Услуги - 3D турове

ВИРТУАЛНА РАЗХОДКА е най–новият метод за он-лайн презентация.    
3D ВИРТУАЛНА РАЗХОДКА създава реалното усещането за действително присъствие във вашите /хотел, заведение, СПА център, изложбена зала,винарска изба и т.н./ на вашите клиенти, без да се налага да се отдалечат от офиса си.
ВИРТУАЛНА РАЗХОДКА повишава интереса на клиентите Ви много повече, отколкото класическите снимки с текст.

Би Ви студио" изгражда едно от най-впечатляващите авантюри в световното интернет пространство - "Виртуална разходка из Пловдив". 

Посетителят на страницата  може да разгледа историческите забележителности на древния град, а приключението му напомня "адвенчър" игра, в която той търси атракциите върху картата на Пловдив. Виртуалният турист се забавлява със скрити знаци, подобни на "ключове" в приключенските игри. С подобни, но не толкова пълни пътешествия в мрежата, туристи от цял свят привличат градове като Милано, Барселона, Кьолн, Амстердам, Атина, Брюксел, княжество Монако.

 Би Ви студио е единственият лицензиант за България за изработване на "Virtual tour". Предлагаме избор на 360-градусови панорамни снимки,който отговарят на най-високите изисквания и на бюджета ви Фирмата създава виртуален образ на обекти, като ги заснема със специална снимачна техника. Всяка сверична панорама се подготвя във FLASH файл.
 НОВО - създаване на виртуална 3D разходка на HTML5 подходяща за андроид версия 4 и всяка следваща,както и за айфон. За разлика от 3D-изображението, което създава измислена реалност, виртуалният тур се основава на всичко, което в действителност съществува. Това означава, че посетителят може във всеки един момент да се озове на мястото, което го интересува, за да види какво го очаква там, да избере собствен маршрут на разходката си, да се прехвърли от едно място на друго. Така полезната информация се превръща в приключение, в което главен герой е самият посетител.

 


3D турове →